Guide: Byens mest overdådige brunchbuffet

03.19.10   Anders Hjort, Politiken IBYEN


Lê Lê Nha Hang

Det travle vietnamesiske spisested ved Vesterbro Torv har hver weekend fra 10-15 en enorm buffet man kan dykke ned i.

For 155 kroner kan man på Lê Lê Nha Hang give sig i kast med den japanske afdeling, der blandt andet byder på makiruller, dampede tigerrejer og krabbesalat eller smage kinesiske pakker, der kan være briocher med barbecuesvinekød, riskager med rejer og dimsum. 

Der vil også være klassikere fra Lê Lês eget vietnamesiske menukort som de friske forårsruller og kyllingespyd. 

Traditionalisterne skal heller ikke gå forgæves. Derfor finder man også røræg, bacon, bønner og cocktailpølser på den bugnende buffet. Når den solide bund er lagt, kan man gå til den søde finale og vælge mellem chokoladefondue, marshmallows, frugt og wienerbrød. 

Lê Lê Nha Hang, , , 33227135 -OBS: ingen bordreserververing. Weekend fra 10-15. Pris: 155 kroner

Nimb

Brasseriet på Nimb i Tivoli har lanceret en stor søndagsbrunch fra 10.30 til 15, hvor man bl.a. kan drikke al den kakaomælk, te, juice og kaffe, man vil. 

Kakaomælken kommer fra Nimbs eget mejeri og kan nydes sammen med et overflødighedshorn af en brunchbuffet med rugbrød, thebirkes, morgenboller, yoghurt, hjemmelavet mysli, røget laks og tørret skinke fra Slagter Aalbæk. 

Lækkerierne bliver tilberedt af kokkene i brasseriets åbne køkken, og menuen byder også på scrambled eggs, bacon, pandekager, chokoladepålæg og frisk frugt. Man kan desuden vælge havregrød, østers, Bloody Mary og champagne til. 

Nimb Brasserie, Bernstorffsgade 5, 1577 Kbh. V. Bordbestilling 88700000. Søndag 10.30-15. Pris: 235 kr.

Hotel Hilton

Typisk finder man byens største og dyre brunches på hotellerne. Og Hilton Hotel på Amager er ingen undtagelse. For 289 kroner kan man her krybe ned i en sofagruppe og og lade tjenerne sørge for et evigt flow af afrydning og koffeinforsyning.

Her kan man smage sig igennem æg i utallige tilberedninger, og særligt de små pølser og de ristede champignoner smager knasende godt. Ved siden af det store frugtudvalg finder man en salatbar, et godt varieret brødsortiment og masser af kager, muffins og ikke mindst byens bedste chokoladecroissant.

Hilton Copenhagen Airport Hotel. Ellehammersvej 20, Kbh. S. Tlf. . Søndagsbrunch 12-15. Pris: 289 kr.

Sult
I Cinemateket ved Kongens Have ligger Restaurant Sult.

Lørdag og søndag byder Sult på en stor weekendbrunch for hele familien. På menuen er blandt andet hjemmelavet nutella, røræg, pandekager og smoothies. I prisen er inkluderet en valgfri kop kaffe.

Har man lyst til et glas champagne eller en Bloody Mary til herlighederne, må man slippe 225 kroner for weekendbrunchen. 

Sult i Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K, tlf. . Weekendbrunch lørdag-søndag: 10-12 og 12.30-15. Pris for brunch: 0-2 år: 25 kr. 3-5 år: 50 kr. 6-11 år: 100 kr. 12 plus: 195 kr.

Hotel Marriott
Rygtet om den gode morgenbuffet i hotellet ved havnefronten har for længst spredt sig i byen. 

Et stort hold tjenere sørger for evigt fyldte kaffekander og afrydning af brugt service undervejs, mens man fråser sig gennem den glimrende buffet på stedet. 

Der er alt, hvad man har brug for: æg, bacon, pølse, kartoffelrøsti, vafler, pandekager, glaseret skinke, ristede champignoner, baked beans og juice. I den sunde afdeling er montrerne fyldt med mysli, frugt og økoyoghurt. 

Hotel Marriott. Kalvebod Brygge 5, Kbh. V. Tlf. . Morgenbuffet mandag-søndag: 6-11. Pris 150 kr. Søndagsbrunch 12-15. Pris: 210 kr.

Link til Politiken iByen

Hippe vietnamesere vil holde det eksklusivt Kokkehuer
LêLê nhâ hâng4 Kokkehuer
Københavnerprisen Kokkehuer
Euroman anbefaler4 Kokkehuer