Vietnam-restauranten LêLê åbner cocktailbar

06.21.07   Anders Hjort, Politiken

Den driftige vietnamesiske familie bag Lê Lê slår i slutningen af måneden dørene op til ny cocktail-lounge på Vesterbros Torv.

Findes der vietnamesiske cocktails?

Åbenbart. I hvert fald har den vietnamesiske søskendeflok bag restauranten Lê Lê på Vesterbro en ny cocktailbar på vej i det københavnske gadebillede.

For et par år siden åbnede de Lê Lê nhà hàng på Vesterbrogade 56, i et lokale indrettet som en neoklassisk parisercafé, men med et vietnamesisk køkken, og fik med det samme overvældende succes.

Rent faktisk gik forretningen så godt, at familien Lê sidste efterår så sig nødsaget til at flytte til større lokaler på adressen ud til Vesterbros Torv.

Her fortsætter de succesen, selv om der på det seneste har været en del sure miner fra spisestedets gæster over, at man ikke kan bestille bord på restauranten og må vente ved baren i lange køer indtil man får et bord.

Alligevel er Lê Lê nærmest konstant fyldt, og samtidig har vietnameserne i deres gamle lokaler længere oppe ad Vesterbrogade åbnet det bistro-inspirerede spisested Lê Lê Caf, som også har god tiltrækning på lokalpublikummet.

Cocktail-lounge med egen indgang
Nu indtager den driftige vietnamesiske familie (en søskendeflok på fire brødre og søstre) så nye territorier i det københavnske restaurationslandskab.

30. juni åbner de en ny cocktail-lounge-bar i nabolokalerne (hvor der tidligere lå en tøjbutik) til deres restaurant. Den nye cocktailbar får egen indgang fra Vesterbrogade overfor Vesterbros Torv.

Allerede sidste år begyndte Lê Lê at servere cocktails i restauranten, som man kan drikke i løbet af middagen. Hvad præcis der kommer på menuen i den nye cocktailbar er dog endnu uvist, men efter sigende skulle det asiatiske ølmærke Tiger Beer have en finger med i spillet.

Og måske viser Lê Lê fremover de gæster, der venter på bord i restauranten, ind i cocktailloungen, i stedet for at lade store flokke af ventende gæster stå i kø ved baren.

 

Hippe vietnamesere vil holde det eksklusivt Kokkehuer
LêLê nhâ hâng4 Kokkehuer
Københavnerprisen Kokkehuer
Spisetur gennem Vietnam Kokkehuer
Euroman anbefaler4 Kokkehuer