Vietnam-restauranten LêLê åbner ny jazzklub

12.02.08   Anders Hjort og Kristine B. Bruun, Politiken

Det vietnamesiske gadekøkken har fået andet på programmet end nudler og kyllingespyd. Hver lørdag flytter Jonas Hartz nemlig ind med sin jazzklub.

Den vietnamesiske restaurant Lê Lê nhà hàng på Vesterbrogade, som i skrivende stund stadig er pakket til randen hver aften, har lanceret sin helt egen jazzklub.

Hver lørdag bliver der fra klokken 22 spillet bløde toner i bunden af restauranten, hvor kokkene i det nærliggende åbne køkken langer delikate won tons og nudelretter over disken.

Rift om pladserne
Manden bag jazzklubben er Jonas Hartz, som tidligere bl.a. har stået i spidsen for Vegas Natklub.

Og den nye jazzklub skal nok skabe endnu mere kø foran indgangen til den populære restaurant ved Vesterbro Torv, som bliver drevet af en driftig vietnamesisk søskendeflok.

I weekenderne kan det at få et bord til fire personer stadig vare lige så lang tid som et af syngespillene i det nærliggende Det Ny Teater.

Men så kan man til gengæld i restaurantens bar ved indgangen nyde et af stedets udsøgte (og hårdtslående) drinks eller et stort glas af husets velsmagende hjemmelavede lemonade, der består af lime, citron, sukker og mineralvand.

Hippe vietnamesere vil holde det eksklusivt Kokkehuer
LêLê nhâ hâng4 Kokkehuer
Københavnerprisen Kokkehuer
Euroman anbefaler4 Kokkehuer