LêLê åbner buffet med wienerbrød

09.18.09   Birgitte Kjær, Politiken IBYEN

Har du spist råmarineret laks eller barbecue-svinekød til morgenmad før? Ellers byder chancen sig nu.

Efter mere end et årti med klassiske brunchtallerker med æg, skinke, ost, youghurt og frisk frugt på stort set alle byens caféer, vælger det travle spisested LêLê Nha Hang nu at udvide forestillingen om den kombinerede morgenmad og frokost.
Fra lørdag 19. september kan man hver weekend fra 10-16 dykke ned i en enorm buffet, hvor udvalget spænder fra wontons til marshmallows.

Fra øst til vest
For 155 kroner kan man give sig i kast med den japanske afdeling, der blandt andet byder på makiruller, dampede tigerrejer og krabbesalat eller smage kinesiske pakker, der kan være briocher med barbecuesvinekød, riskager med rejer og dimsum. Der vil også være klassikere fra Lê Lês eget vietnamesiske menukort som de friske forårsruller og kyllingespyd.

Traditionalisterne skal heller ikke gå forgæves. Derfor finder man også røræg, bacon, bønner og cocktailpølser på den bugnende buffet.
Når den solide bund er lagt, kan man gå til den søde finale og vælge mellem chokoladefondue, marshmallows, frugt og wienerbrød. Så skulle der være noget for stort set enhver smag, skulle man synes.

Sundt og syndigt
Selv kalder indehaverne buffeten for både sund og syndig, da de standharftige kan vælge at holde sig på dydens smalle sti med de magre asiatiske indslag og frugt, mens gourmanderne kan kaste sig over bacon, chokolade og wienerbrød.
»Vi ønskede at skabe en brunchbuffet præcis som den, man får på mange af de bedste asiatiske hoteller. Her er der en lang tradition for at blande det europæiske og asiatiske køkken, især når det gælder morgenmad. At spise på disse steder er altid et fantastisk miks af, hvad der gør godt, og hvad der får os til at synde«, skriver LêLês produktchef Anh Le på spisestedets hjemmeside.

Hippe vietnamesere vil holde det eksklusivt Kokkehuer
LêLê nhâ hâng4 Kokkehuer
Københavnerprisen Kokkehuer
Euroman anbefaler4 Kokkehuer